Over Mij

Mijn naam is Annemieke Povel. 

Vanaf mijn jeugd ben ik vertrouwd geraakt met verschillende soorten meditaties en tijdens mijn studie en werk heb ik de beoefening daarvan verder verdiept. Als pedagoge, remedial teacher, leraar, assessor, schoolopleider en coach heb ik mij geraakt gevoeld door kinderen, adolescenten en volwassenen die zich niet ontplooien en organisaties die stagneren in hun ontwikkeling. Ik ben een gecertificeerd mindfulnesstrainer en heb mijn post-HBO opleiding gedaan aan de Hogeschool Utrecht. Ik stimuleer mensen om hun eigen kracht weer te vinden door op onderzoekende, nieuwsgierige en milde manier op zoek te gaan naar stagnerende energie en negatieve gedachten. Door deze te onderzoeken, te leren kennen en er bevriend mee te raken, schep je de ruimte, waarin je weer in die kracht komt te staan.

Ik heb veel ervaring in het begeleiden van groepen en van individuen. Zo ben ik pedagoge en remedial teacher op een lagere school. Ik heb ook jarenlang voor de klas gestaan. Daarnaast ben ik muziekdocente (dwarsfluit). Ik coach en begeleid studenten op hun stageplek en neem hun eind-assessments af. Ik heb de opleiding tot Mindfullnesscoach gevolgd aan de Hogeschool van Utrecht. 

Ik woon in Utrecht en ik geef mijn Mindfulnesstrainingen in Utrecht. Het is evenwel mogelijk, op verzoek, om het ook elders te geven.

Je kan me bellen of mailen voor meer informatie over mijn Mindulnesstrainingen.

06-28370098
annemieke@mindfulnessutrecht.org 

                                   

 

 

 

                    

                                     

                                 Annemieke Povel 

                        Annemieke Povel: 06-28370098

                  annemieke@mindfulnessutrecht.org

                                                 Lid  VMBN